Головна » 2015 » Жовтень » 20

У Самборі на 5,1% перевиконано дев’ятимісячний план бюджету

Дохідна частина загального фонду бюджету Самбора Львівської області, без врахування міжбюджетних трансфертів, виконана на 105,1% до затвердженого плану дев’яти місяців.

У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження збільшилися на 7002 тисяч гривень, що становить 21,8 відсотка.

Про це сьогодні, 20 жовтня, повідомив кореспондент IA ZIK.

За словами начальника міського фінансового управління Раїси Сас, позитивна динаміка спостерігається із виплатою державного мита, що зросло у декілька разів. Цьому послужило те, що у Самборі  встановили апарат для виготовлення біометричних паспортів, а до того за такими документами мешканцям доводилось їздити до сусіднього Старого Самбора, де вистоювали довгі черги. Там і осідали кошти від мита.

Переглядів: 736 | Додав: Oksana | Дата: 20.10.2015 | Коментарі (0)

Неждано не гадано випурхнула на політичну арену партія Громадський Рух «Народний контроль», де у руля Дмитро Добродомов. Його «принциповість» на Самбірщині оцінили після відомих передач на ЗІКу про місцевих скоробагатьків. Один з героїв телесюжету «Хто в цій хатині живе?» був наш мер Тарас Копиляк. Кінцевий результат  «завзятої» критики- пшик.http://sambirmajdan.at.ua/news/2015-10-15-1453- читайте більш детально про  це

 

Нині вони немов «свати» ведуть до ратуші цілу команду сателітів під  цим прихованим кремлівським  брендом. Розклали кандидатські «яйця» також у партіях «Укроп», Олега Ляшка  тощо.

 

Переглядів: 728 | Додав: Oksana | Дата: 20.10.2015 | Коментарі (1)