Головна » 2015 » Жовтень » 25 » Володимир Бучко в Ралівці -" на гачку" громадських активістів
13:48
Володимир Бучко в Ралівці -" на гачку" громадських активістів
123456
Тривалий час на теренах Ралівської сільської ради урядує Володимир Бучко.Користуючись ситуацією за часи незалежності вміло догоджає місцевій еліті, тішив обіцянками простий люд.На районному щаблі міг "загіпнозувати" різного роду прожекторами  чиновницьку знать.

Домігся  "даху" в час розтринькування коштів повені в 2008 році.Зато не забув обділити прокурорських наглядачів земельною ділянкою під будову  в центрі села біля 0,50га. Головному фінінспектору району віддячив  посадою зав. фельдшерсько-акушерським пунктом для дочки з переспективою отримання безкоштовного житла в державному приміщенні в с.Задністря.

На користь жінки зумів приватизувати приміщення майстерні навпроти школи в Ралівці, колишню побутмайстерню  дістав у спадок син, як спадкоємець колективного колгоспного майна. Хоч відомо, що це було приміщення школи, де  Бучко старший  ходив до школи.


Хто позолотив ручки від продажу за копійки колишнього Торгового комплексу геологів в с. Ралівці можна лишень здогадуватись.

Переспективні ділянки для громадського і індивідуального будівництва в зоні інженерних комунальних мереж переводились в земельні паї для ведення індивідуального сільського господарства, аби догодити майбутнім виборцям.

На це закривали очі і районні владоможці, іноді сприяли у такому безладі.

Виплеканий рухівськими наставниками Йосипом  Кронжком, Зоряном Попадюком, Михайлом Шпаком, Степаном Шагалом та багатьма іншими "національно свідомими демократичними " поплічниками  дозволяв собі такі вольності.

Характерно, що всі правоохоронні структури про це знали, всі закривали очі через прокурорських "опікунів".

Не рік і не два я домагався справедливості за доведення до руйнування колишньої колгоспної контори , але всі скарги розбивались об чиновницьку стіну на районному рівні, зокрема міліції.

 Напередодні виборів активісти-самооборони  виявили, що на Бучка Володимира Миколайовича в державному Реєстрі  речових прав на нерухомість зареєстровано п"ять земельних ділянок на території Ралівської сільської ради, квартира в АР Крим м. Алушті, але в декларації Бучка В.М. не всі вони вказані.

Це лише вершина айсбергу. Є де попрацювати "червоним слідопитам" району і області, аби вивести на чисту воду чиновника, який для людського  ока не розлучається з єдиним транспортним засобом-ровером...

Не будемо далі обтяжувати наших читачів різного роду цифрами і фактами, аби не забирати хліб у судово-прокурорсько-міліцейській  феміді, які повинні доказати, що самі пройдуть люстрацію на чесність...

Андрій Кардаш, активіст самооборони, голова громадської ради "Ралівська громада"
Переглядів: 1506 | Додав: Oksana | Рейтинг: 3.0/3
Всього коментарів: 241 2 3 »
24 соломін   (18.11.2015 22:10) [Материал]
михасьо павлючик обісрався на цілу область .тепер нехай грае в ралівці різні сценки .михасю твоя позиція і прфесія клоуна .в депутати непройшов ,виконком ралівський просрав,команда про
яку він все говорить ,що він йшов на вибори одною командою ,тримае михася павлючика як клоуна ,щоб він грав ім сценки щоб ім було цікавіше ,так як кажуть що в хаті треба мати одного виродка.михасю привяжи собі цибулю до сраки і сядь собі .Намахали тебе Михасю ,Андрейки .тепер бери мило і шнурок.

23 Гриць K.   (14.11.2015 17:18) [Материал]
Хто казав що павлючик жид. Він народився здається в Ралівці.Батько білорус.Трохи лемків вимахав на ватрі у Нагірному. У школі голова комітету. Туалети поробив. Собі трохи прихопив грошенят. З бучком-сучком жив рука в руку. Тепер капає на нього Андрейкови за проекти.Земельні ділянки назапав. Але вони пустують бо рученьки сверблять.

22 Федір   (07.11.2015 16:57) [Материал]
Зося чи хто? Вам делікатно сказали погляньте на себе. Без прізвищ, без образ. Так втемну більше не дискусіємо

21 зося   (07.11.2015 14:48) [Материал]
Пане Рогач просимо без дискусій ,скажіть гордо словами то що маете сказати ,але непишіть і необливайте брудом

20 михайло   (07.11.2015 14:35) [Материал]
відповідь .Федіру ,то стосуеться тебе тому що ти клоун настящий без зеркала .Вибач за образу але ти такий е .Прошу про люстерко неписати тому що в тебе давно зеркальна хвороба

19 Федір   (07.11.2015 14:25) [Материал]
Відповідь. Михайлу і Ользі. Виходить по вашому ,що всі хто проти псіххворі бо шахраї.Погляньте на себе у люстерко.

18 михайло   (07.11.2015 13:44) [Материал]
прошу невитирати і невиправляти дописувачів ,що стосуеться Ралівки А цим злодіям таким як Бучко 'Кардаш ,Сидорик ,які неможуть поділити між собою про домовлені землі ,треба щоб знали люди про их і невводили в оману людей .Ми вже читали на сайті ВК про таку як Сидорик і хто вона така .Навіть очам невіриться що вона забила маму свою ,що обдурила на великі гроші людей .Вона живе тільки на кредитах і хоче дорватися до влади щоб дальше чистила людей А Тарасові Андрейку треба допомогти в роботі ,підказати ,порадити ,щоб та дурна кагорта його непривела до біди .Ми думаемо що новий голова небуде такий щоб повірити ім .

17 ольга   (07.11.2015 13:27) [Материал]
нерозумію чому випадають з попередніх коментарів моіх деякі фаміліі .Це що стомуеться Кардаша і Сидорик .Там де роставлені крапки то відноситься до Кардаша то що його швидка допомога забрала в психлікарню .А це що скорочена фамілія це відномиться до Сидорик Галини що вона визивала міліцію .А тепер хочемо додати ті дві жінки що приходили в сільраду на перевірку то е сестри Галі депутатки .Просимо невилучати з коментарів фаміліі треба щоб все було доведено до жителів ,щоб ралівчани жили з відркитими очами

16 ольга   (07.11.2015 08:54) [Материал]
Ралівко вставай поки не пізно .Сміху варто нові обранці депутатів на чолі з новим головою .Кажуть що вони роблять в сільській раді аудит .Привезли якихось двох забичених баб без зубів ,які невміють навіть говорити ,а вони беруться до перевірки ,літають по раді незнають що хочуть .Кажуть що вже так наробилися перевіряли цифри що аж ім ся в мозгах запоморочило .Кажут в селі шо .. від того всього вслаб аж дістав запоморочіння голови і дістав психічний розлад що аж визивали швидку допомогу і забрали го до міжгайців .А та ...оричка кажут знов в селі що визивала мініцію шоби зробили опис тому що багато лишного е всього майна ,що Бучко невсьо вкрав .Неможе сэ нахвалити шо так багато сэ лишило всього і аже до Андрейка йдемо звіти гет тому шо си наробимо біди .Ти Тарасе сэ нетрать тому що ті дві баби треба годувати та ще й з ними спати ,вони тут задармо робити небудут .няй ідут .Добре що Влодко Бучко багато нам лишив .Тарасе ти некажи Михасьови Павлючику і Андрвйцю що так сэ багато лишило .Головне двое поговорим і поділимсэ ,роздамо пляци вже буде якась копійка ,а потім я добюсэ грошей на стадійон і знов свіжа копійка .Будем мати Каже Галя Сидорик я маю вже з Андійом практику на тім як зібрати гроші ,ми вже збирали гроші ка каналізацію люди нам повірили і поздавали ,але ми сэ з Андійом поділили тими грішми .Голвне ти Тарасю слухай нас зле ти небуде .?........О така мета нових правлячих депутатів яаа прийшла до Ралівськоі Ради .Подивіться як вони виконали перший пункт програми .Зробили аудит .Сміху варте .Ралівчани неспіть .

+1  
15 Oksana   (07.11.2015 08:44) [Материал]
Шановні мешканці Ралівської сільради! Не зводьте порахунки один з одним. Не трагедія, що змінилась влада. Біда , що ми не змінюємось. Находіть спільну мову,як налагодити життя на краще. Роботи всім вистачить. Прізвища без реальних доказів не називайте.Не пасує обливати брудом заднім числом.За наклеп є відповідальність.До праці гуртом.

1-10 11-20 21-24
Ім`я *:
Email *:
Код *: